-Alennuskoodilla "Koira20" saat kassalla 20% alennuksen. Tilaa vähintään kaksi koiran nimilaattaa tai useampi.

-Jos tilaat vähintään kolme koiran nimilaattaa, saat ilmaisen toimituksen kotiin ja 20% alennuksen.

-Alennuskoodilla "Koira20" saat kassalla 20% alennuksen. Tilaa vähintään kaksi koiran nimilaattaa tai useampi.

-Jos tilaat vähintään kolme koiran nimilaattaa, saat ilmaisen toimituksen kotiin ja 20% alennuksen.

Isänpäivälahjaksi avaimenperä

Avaimenperä kaiverretulla kuvalla on ainutlaatuinen lahja isälle!

Avaimenperä kaiverretulla kuvalla on ainutlaatuinen lahja isälle!

Isälle tai miehille ylipäätään voi olla vaikea keksiä omaperäistä lahjaa, joka tulisi varmasti käyttöön ja osoittaisi samalla kuinka tärkeä henkilö hän on sinulle ja perheellesi. Meillä on vinkata hyvä isänpäivälahjaidea, nimittäin kuvakaiverrettu avaimenperä! Se on sekä käytännöllinen että ainutlaatuinen lahja, joka ilahduttaa saajaansa vuodesta toiseen ja muistuttaa samalla lahjan antajasta.

Tarkan valokuvakaiverruksen avulla voit tehdä avaimenperästä uniikin. Madollisuudet kuvan kanssa ovat laajat, vain mielikuvituksesi on rajana sille, minkä kuvan voit kaiverruttaa avaimenperään. Se voi olla esimerkiksi isän lapsuudenkuva tai armeijakuva, kuva hänen lapsistaan tai lastenlapsistaan, rakkaasta lemmikistä, ikimuistoisesta lomamatkasta tai muusta hyviä muistoja herättävästä hetkestä. Sinulla on varmasti tallessa kuva tai parikin, jotka sopivat hyvin tähän tarkoitukseen!

Avaimenperän kuvaan voidaan kaivertaa tarkka jäljennös valitsemastasi valokuvasta. Tällaista lahjaa isä ei koskaan voi arvata saavansa! Se on sekä persoonallinen että hyödyllinen lahja. Avaimenperälle löytyy sitä paitsi aina käyttöä. Se kulkee mukana isän matkassa joka päivä, jolloin se muistuttaa häntä lahjan antajasta ja hänen perheestään. Hyvä isänpäivälahja voi olla joskus vaikea keksittävä, mutta kuvakaiverretut lahjat ilahduttavat varmasti saajaansa. Kuvan lisäksi avaimenperään voi lisätä tekstiä!

Mitä tekstiksi isänpäivälahjaan?

Kuten kuva-aiheen kanssa, myös tekstin kanssa voit käyttää omaa mielikuvitustasi. Voit valita vaikkapa perinteisen ”Hyvää isänpäivää” -tekstin tai sitten keksiä jotain omaperäisempää. Voit lisätä siihen esimerkiksi lyhyen runon tai tekstinpätkän. Jos isälläsi on jokin lempikirja, voit etsiä siitä mieleen jäävän sitaatin. Voit myös siteerata tunnettuja kirjailijoita, runoilijoita tai filosofeja ja näin lisätä avaimenperään viestin, jonka isä voi lukea siitä joka päivä. Esimerkiksi jokin inspiroiva aforismi voi tuoda iloa jokaiseen päivään, aina kun sen huomaa avaimenperästä. Voit myös kertoa avaimenperän viestissäsi kuinka tärkeä lahjan saaja on sinulle ja perheellesi. Tekstin ei välttämättä tarvitse olla kovinkaan pitkä, joskus lyhyt viesti on tehokkaampi kuin pitkät värssyt.

Tämä lahja isälle on ikuinen

Moni haluaa ostaa isänpäivälahjaksi jotakin pysyvää. Esimerkiksi suklaakonvehdit tulee syötyä pois hyvin nopeasti, eikä niistä jää muistoksi muuta kuin käärepaperit. Avaimenperä puolestaan on säilyvä lahja, jolle on myös oikeasti käyttöä arjessa. Se ei jää pölyttymään laatikon pohjalle tai kaapin perälle toisin kun monet lahjamaljakot tai kirjat, vaan isä voi käyttää sitä joka päivä avainnipussaan. Valmistamme avaimenperät 100 % ruostumattomasta teräksestä, joten avaimenperä pysyy hyvänä kovassakin käytössä useita vuosia ellei peräti vuosikymmeniä. Avaimenperä muistuttaa isää perheestään ikuisesti. Jos siis haluat antaa lahjan, joka on sekä hyödyllinen että tunteikas, kaiverrettu avaimenperä kuvalla ja tekstillä on varmasti silloin täydellinen lahja isälle tai miehelle, vaikkei hän isä olisikaan! Voit valita avaimenperälle valmiiksi lahjapussin tai lahjarasian, jolloin sinun ei välttämättä tarvitse edes paketoida lahjaa, vaan voit antaa sen kauniisti suojattuna vaikka heti tilattuasi sen.

Isänpäivälahja voi olla persoonallinen

Isänpäivälahjassa kannattaa käyttää mielikuvitusta ja isät osaavat arvostaa sitä, että lahjan kanssa on nähty hieman vaivaa. Lisäämällä avaimenperään hauskan tai jostakin hyvästä muistosta muistuttavan kuvan, teet siitä hetkessä isää ilahduttavan lahjan. Jos esimerkiksi isän lapset tai lastenlapset asuvat kaukana ja näkevät isää vain harvoin, voi kuva heistä olla isää paljon ilahduttava asia. Näin hän näkee lastensa kuvan aina avaimia tarvitessaan. Tai jos sinulla on jokin hauska vanha kuva isästäsi tai jokin ikimuistoinen hetki, josta haluat häntä aina muistuttaa, kannattaa se painattaa avaimenperään! Tunnet varmasti parhaiten isäsi tai miehesi ja tiedät, mitä kuvaa hän mielellään kantaisi mukanaan minne ikinä hän meneekään. Kaiverruttamalla sen avaimenperään, teet siitä mahdollista!

Fars dag present

Farsdagsgave

Fars dags gave

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot